5 gode råd til at finde en troværdig forhandler af træbriketter

Værd at vide om træbriketter og billig brænde.Det er ikke altid lige nemt at finde frem til troværdige forhandlere af træbriketter og brænde. Der har føret været sager, hvor folk er blevet snydt for rigtig mange penge. Derfor er det en god ide at læse disse fem gode råd igennem, så du hurtigt og nemt kan finde frem til den absolut bedste forhandler for dit vedkommende. Så hvis du er klar til at gå igennem de fem råd, så springer vi da bare ud i det.

1. Ser deres hjemmeside reel ud?

Først og fremmest er det en god ide lige at tjekke deres hjemmeside, om den ser reel ud. Står det hele på dansk, eller er det tydeligt oversat via Google Translate? Virker priserne reelle nok? Og giver deres tekst mening? Er priserne alt for lave kan det også være et tegn på snyd eller at kvaliteten ikke er i top. Men blot fordi de sælger billige træbriketter eller brænde på tilbud behøver det skam ikke være noget galt.
De dårlige hjemmesider har nogle forskellige faresignaler, som man bør tjekke op på, inden man vælger at indtaste sine kortoplysninger hos dem. Så undersøg deres hjemmeside til bunds for at finde ud af, om de virker ægte nok. Du kan evt. tjekke hjemmesiden på sider som whois.sc eller archive.org, og få en ide om hvor længe siden har været aktiv.

2. Er der et telefonnummer?

En anden ting, som du også kan kigge efter, når du er inde på deres side, er et telefonnummer. Er der et telefonnummer på siden?
Hvis der ikke er et nummer på forhandlerens hjemmeside, så er det nok ikke hos dem, du skal bestille dine træbriketter. Er der et nummer, så er det en rigtig god ide at ringe til dem for at teste troværdigheden ud. Du kan jo bare være en interesseret kunde, der lige havde et enkelt spørgsmål, hvis der nu skulle være hul igennem.
Er der ingen, der svarer i den anden ende, eller virker nummeret slet ikke, så er det igen et faresignal om, at det nok ikke er en troværdig forhandler af træbriketter.

3. Tester de deres træbriketter selv?

Nogle af de gode firmaer har det også med at teste deres træbriketter af selv. Og det kan virke troværdigt, da man som kunde så er sikker på, de selv har prøvekørt deres produkter og kan stå inde for, at de virker efter hensigten.
Så det er en god ide også at gå efter et firma, der tester deres egne træbriketter. Ofte er dette som regel oplyst på deres hjemmeside, da det er en ret god ting at oplyse om, hvis man endelig gør det. Det virker troværdigt og giver dig en god ide om hvad kvalitet du kan forvente fra deres produkter.

4. Er firmaet beliggende i Danmark?

Punkt nummer fire handler firmaets beliggenhed. Kan du finde en tilknyttet adresse i Danmark? Hvis de har en, skulle den også meget gerne være oplyst på deres hjemmeside ligesom et eventuelt telefonnummer.
Ligger firmaet i nærheden af dig, og vil du være helt sikker på, at det eksisterer, kan du jo altid trille en tur forbi og tjekke op på det. Bare lige for en sikkerheds skyld. Det er lidt meget forarbejde, men står du og skal kaste mange tusinde kroner efter nye træbriketter, så er det jo bare for din egen sikkerheds skyld. Ellers kan du prøve at slå adressen op på Krak eller lignende for at se, om det stemmer overens. Har firmaet ikke en fysisk kontakt adresse eller telefonnummer, så kan det være et tegn på at de ikke ønsker kontakt fra deres kunder, hvilket igen er et dårligt tegn.

5. Er der anmeldelser af firmaet?

vælg de rigtige typer af træbriketter til din brændeovnSidst, men ikke mindst, kan det også være en god ide at tjekke op på firmaets anmeldelser, inden du bestiller dine træbriketter. Det er ikke alle firmaer, der har fået anmeldelser, og man kan sagtens være reel nok, uden at have fået en eneste anmeldelse på Trustpilot.com
Men undersøg om der skulle være negative anmeldelser på en side som Trustpilot. Det kan igen give en ret god indikation, om det er et firma, du skal handle hos, eller om du hellere burde holde langt væk fra dem. Der vil selvfølgelig altid være nogle kunder der ikke er til at gøre tilfredse, eller som af en eller anden årsag har fået en dårlig oplevelse, selv de bedste firmaer har ikke lutter positive anmeldelser. Men det giver et temmeligt godt indtryk af om de fleste er tilfredse eller ej.

Som du kan se, så er der en del redskaber online, som du kan benytte til hurtigt at få en ide om den forhandler du ønsker at købe hos. Så gør brug af dem, nu da de jo er til din rådighed.
© 2017: Brænde og Briketter - Køb billige træbriketter og træ