Køb dine træpiller på nettet fremover og få den bedste pris

træpiller, babyudstyr og babytøjNår du skal have nye træpiller, kan det være en rigtig god ide både for dig og din pengepung at smutte en tur på nettet. For det er ofte online, man finder de skarpeste priser. Og det gør sig ikke kun gældende indenfor mode og smykker. Nej, det gælder i høj grad indenfor alle brancher og produkter – deriblandt også træpiller. Så er det ved at være på tide, du skal have fyldt op i beholdningen igen, så er det da bare med at smutte en tur på nettet og tjekke de mange gode prisforslag ud, som du nu engang har lyst til.

Selvom træpiller ikke er det mest sexede produkt i verden, og det kan sagtens siges uden at genere nogen, så er det stadig et produkt, som bliver mere og mere udbredt på nettet. Mange forhandlere af træpiller har i lang tid kun ageret ‘offline’, men med internettets mange muligheder, er der en del af de forhandlere, der nu også er rykket på nettet. Og det gør det nemt for dig at finde frem til den helt perfekte forhandler, som du kan købe dine træpiller hos. Den online synlighed har formodentlig også været med til at give flere kunder i butikken hos forhandlerne. Et spørgsmål jeg fik for et par dage siden, var om man kunne opbevare brænde eller træpiller i sit baby værelse? Det var et forældre par som var i tvivl om træet udskilte nogle partikler der kunne være skadelige for deres barn. Her kunne jeg kun berolige dem med at træet ikke er meget anderledes den den tremmeseng som allerede stod i deres baby værelse. Havde det været tale om imprægneret træ, ville svaret måske havde været anderledes.

Se mere om Brænde i baby værelset

Det er ikke altid en garanti, at du kan finde bedre priser på nettet end hos de fysiske forhandlere, men det er da helt klart umagen værd at tjekke priserne på nettet ud. Det er ikke sikkert, du ender med at spare penge, men kan du nu få et par hundrede kroner eller endda mere af, så er de fem minutter på nettet jo givet meget godt ud. Så brug nu bare en halv eller hel time på at undersøge mulighederne på nettet, inden du lægger din ordre hos den samme forhandler, som du sikkert altid har købt hos. For det er ikke sikkert, han er den billigste løsning, når det kommer til stykket. Ofte kan du finde nogle rigtig gode lokale tilbud på træpiller, så det er ikke kun online du finder billig brænde. Ofte er priserne dog i gennemsnit lavere over nettet, da man her skal konkurrere med hele landet, frem for blot et par enkelte lokale forhandlere.
Selvom der ofte også kommer fragtpriser oveni, så kan det stadig ende med at være billigere end den forhandler, som du bruger nu. Hvis du gerne vil beholde den samme forhandler, men stadig er interesseret i at gå ned i pris, så kan du jo altid sige til ham, at du altså kan få det billigere et andet sted, og spørge om han ikke går ned og matcher den pris. De er jo ikke interesseret i at miste dig som kunde, så det kunne der være en god mulighed for.

Hvis du ikke lige kan finde frem til et billigt alternativ, betyder det ikke, at det ikke findes derude et sted. Det kan være, du bare ikke kan finde frem til siden. Og det er heller ikke nemt, hvis forhandlerens hjemmeside ikke ligger i toppen af Google, når du søger efter træpiller. Hvordan skal man så finde frem til deres hjemmeside? Hvis det skulle være tilfældet, kan du jo altid høre lidt rundt i din omgangskreds eller spørge på et forum, om der er nogen, der kender til et billigt sted at købe træpiller.

Dog er det vigtigt at påpege, at du ikke skal gå ned på kvalitet også. Man kan nemt finde frem til billige træpiller, men bliver det for billigt, kan det ende med, de ikke er noget som helst værd, når du først skal tage dem i brug. Så undersøg lige kvaliteten først, inden du bare bestiller træpiller hjem for flere tusinde kroner. Så er du i hvert fald på den sikre side, og du ender ikke med at brænde mange tusinde kroner af på et eller andet dårligt firma.
© 2017: Brænde og Briketter - Køb billige træbriketter og træ