Spild ikke dine penge på dårlige træbriketter

hardwood briketter - god brændværdi - alt for dyr en pris i forhold til de billige.Skal du i gang med at bruge træbriketter, så kan det være en god ide at gøre lidt forarbejde først, inden du bare kaster dig ud i at købe en masse briketter hjem fra det første og det bedste firma, du kan finde på markedet. Der er efterhånden kommet en del forhandlere af træbriketter, og derfor er det også vigtigt, du laver lidt research, så du ikke kommer til at købe fra en af plattenslagerne, eller køber briketter i en kvalitet der nærmest ikke er brugbar.

Køb briketter af en god kvalitet

For når du skal have nye træbriketter, er det selvfølgelig essentielt, at du køber dem i en god kvalitet. Hvis du ender med at få dem for billigt, jamen så kan du også risikere, at kvaliteten er derefter. Der er et par forskellige metoder, du kan bruge til at tjekke kvaliteten på dine træbriketter.
Først og fremmest kan du holde øje med, om de nemt smuldrer. Gør de det, så er det ikke en god kvalitet, du har fået. Derudover kan de også brænde hurtigt og give en lav varme, hvis er lavet for dårligt. Så vær opmærksom på det, når du har købt nye træbriketter hjem. En måde par måder du kan teste kvaliteten af dine nuværende træ-briketter, er at e hvor meget de sviner. Både før du bruger dem og efter. Hvis der er meget løst savsmuld i poserne er dette ikke et godt tegn (der vil altid være lidt). Hvis de efterlader rigtigt meget aske efter afbrænding, kan dette også være et tegn på dårlig kvalitet. Husk at briketter også er godt for miljøet og en form for grøn energi som du kan læse mere om i vores nye indlæg om grøn energi og solceller

Gå på nettet og tjek prisen

Hvis du vil være sikker på at finde træbriketter til en god pris uden at gå på kompromis med kvaliteten, kan det være en god ide at smutte en tur på nettet for at finde dig et solidt udvalg af forhandlere. De er alle sammen klar på at give dig et godt tilbud, og så kan du gå i gang med at samle de bedste sammen, hvorefter du så fortsætter til punktet lige herunder.

Find en forhandler og tjek anmeldelser af firmaet online

For når du så har samlet en række tilbud fra et par forskellige forhandlere, er det en god ide at tjekke firmaets rygte på nettet. Se om der er lavet anmeldelser af firmaet, og hvad der så i givet fald bliver skrevet i de anmeldelser. Det er en god måde at finde ud af, hvordan og hvorledes firmaet kører, og om de leverer i en god kvalitet.
Du kan også vælge bare at Google firmanavnet for at se, om der skulle dukke noget op der, du kan forbinde med dårlig kvalitet. Her får du sorteret de sidste fra, og du er nu klar til at aflægge din ordre hos det firma, du føler dig mest tryg ved. Hvis du vil være endnu mere tryg, inden du bestiller, kan du jo prøve at ringe til firmaet. Det er altid rart at have haft en kommunikation med firmaet, inden man smider mange penge efter dem.

Husk at få fragtprisen med

En god tommelfingerregel er også at holde øje med fragtprisen. Det er nemlig ikke altid, den er med i den første pris, du ser, og derfor kan tilbuddet virke bedre, end det egentlig er. Så gør det bare lige for din egen skyld, så du ikke ender med at blive overrasket, når du først skal til at betale. Det er der mange, der er blevet før dig, så derfor kan du lige så godt være forberedt på, at prisen måske stiger, når du kommer til kassen.

Overvej om det kan betale sig at skifte dit brænde ud

Og til sidst er det en god ide at overveje, om det kan betale sig for dig at skifte brænde ud med træbriketter. Det er ikke alle, der kan spare penge på det i sidste ende, men de fleste kan. Så hvis du kan spare bare lidt, er det jo værd at skifte ud med det samme. Det eneste, du skal gøre, er jo bare at købe briketter i stedet for brænde næste gang.
© 2017: Brænde og Briketter - Køb billige træbriketter og træ